HRD / Kehittäjä

Vastaat esimiehenä tai HRD-ammattilaisena sijoituspalveluyrityksessä tai muussa yhteisössä sijoitus- ja talousasioiden osaamisesta. Opetat tai koulutat kansantalous-, yritystalous-, sijoitus- tai verotusasioita.  Tavoittelet parhaita oppimistuloksia. Olet kiinnostunut uusista opetusmenetelmistä ja haluat ottaa huomioon oppijoiden erilaiset tarpeet. Vaalit kustannustehokasta toimintatapaa.
Keskustelemme mielellään tarpeistasi.  Ota yhteyttä tästä.

 

OPPIMIS- JA KUSTANNUSTEHOKASTA. Katso video!

 

APV-TUTKINTOIHIN VALMISTAUTUVAN JA SIJOITUSAMMATTILAISEN PERUSOSAAMISEN TUKI

Onko hoitovapaalta juuri palanneen tai kuusi vuotta sitten APV1-tutkinnon suorittaneen perusosaaminen ajan tasalla? Entäpä APV1- ja APV2- tutkintoihin valmistautuvien tuki ja sen sopiva mitoitus? Tukeeko organisaatiosi tentin läpäisyä tehokkaalla kertausmenetelmällä? Saavatko uusijat yksilöllistä lisätukea? Panostetaanko myös syvälliseen oppimiseen tutkinnon suorittamisen lisäksi?

Finanssialan Keskusliiton määrittelemät APV1-auktorisointisäännöt:

http://www.aaltoee.fi/sites/default/files/courses/fk_apv_auktorisointi.pdf

Katso Sijoitusvision menetelmän APV1-tutkintotuki ja osaamisen päivitystuki tästä sekä APV2-tutkintotuki tästä.

 

 

OPETUSVIDEOITA KÄYTTÖÖSI

 

Voit hankkia opetusvideopaketit käyttöösi kymmeneltä aihealueelta haluamaksesi 14 – 180 vrk jaksoksi. Henkilökohtaiset käyttöoikeudet videoihin voit saada laajemmallekin porukalle. Katso Sijoitusvision menetelmän mahdollisuudet tästä.